недеља, 21. јун 2009.

Teniski tereni - drugi put


Ovih dana novi gradonačelnik Leskovca svečano je otvorio teneiske terene u Leskovcu. Ništa čudno reklo bi se... ali i prethodni gradonačelnik je to uradio isto,otvorio te iste, pa ako se nastavi ovakvim tempom uskoro bi Leskovac mogao postati najveći teniski centar u ovom delu Evrope.
Šalu na stranu... stvarno ne razumem kad su dolazili na vlast obećavali su otvaranje novih proizvodnih radnih mesta a ono primaju partijske istomišljenike u opštinsku administraciju, pokretanje proizvodnje poboljšanje standarda, od svega toga ništa.
Oni otvaraju teniske terene.. ne kažem da ne trebaju ali ne verujem da je gladnim i siromašnim Leskovčanima baš do tenisa mislim da im je potrebnija izvesnija i svetlija budućnost pa kad su siti i zadovoljni može i tenis.
Na ulazu u Leskovac pored autoputa pre desetak godina neko je na znam zašto napravio lep teniski teren, milina ga pogledati.Prolazeći svakodnevno pored njega pratio sam genezu njegovog propadanja i za par godina postao je dobra njiva gde se uspešno gaje Leskovačke poljoprivredne đakonije.
Bojim se da i ovaj teniski teren čeka ista sudbina... daj bože da nije tako.

Нема коментара:

Постави коментар