петак, 2. октобар 2009.

Farma


Novi trend koji je zahvatio Srbiju, da političari učestvuju u relity show programima, izgleda ne pogađa Leskovac. Gradonačelnik Leskovca, Slobodan Kocić, rekao je za JUGpress da nikada ne bi učestvovao u takvom tipu zabavnog programa.

„Ne gledam takve emisije i nikada ne bih učestvovao u takvom programu, ja sam ozbiljan čovek i političar koji je na svoja pleća poneo velike probleme sa kojima se grad suočava i prioritet mi je da ih rešavam u najkraćem mogućem roku“ izričit je bio gradonačelnik, odgovarajući novinaru na pitanje da li bi ičestvovao u „Farmi“ poput gradonačelnika Zaječara.


Ove godine, na televiziji Pink u show programu „Farma“ učestvuje Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara.


Već u prvoj nedelji, zbog političkog iskustva i vođenjem grada, ostali učesnici izabrali su ga za gazdu farme.


Prošle godine, u VIP sezoni „Velikog brata“, na istoj televiziji, na nekoliko dana pojavio se predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, iako je tvrdio da je najveca glupost da udje u kucu „Velikog Brata“.


Primetno je da, pored ostalih poznatih ličnosti, građani Srbije žele da vide u ovakvim programima i političare.


Tako na primer, po istraživanju koje smo sproveli, najveći broj anketiranih građana Leksovca bi u reality show programima voleli da vide predsedniak države, Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, lidera Srpske napredne stranke.

Od lokalnih političara, to su upravo gradonačelnik Leskovca, Slobodan Kocić, Goran Cvetanović, šef odborničke grupe Srpske radikalne stranke, ali i Gordanu Savić, predsednika Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije i nekadašnju zamenicu predsednika opštine Gojka Veličkovića.
Preuzeto:JUG Press
Ma Leskovcanima to i ne treba svaka sednica gradske skupstine je farma a tu su svi na broju

Нема коментара:

Постави коментар