среда, 14. октобар 2009.

Nije za svakoga

Zdravković nije želeo ni da potvrdi saznanja "Blica" da je taj žandarm pijan pucao na pripadnike privatnog obezbeđenja " Magnum" koje, s druge strane, optužuje policiju da želi da zataška ceo slučaj.
- Policija štiti žandarma, a mi imamo najmanje 30 svedoka da je on pucao i to u pravcu našeg obezbeđenja i u pravcu prolaznika i gostiju kluba koji su istrčali napolje posle gužve - kaže Boban Lakićević, suvlasnik "Magnuma" i očevidac događaja.
Incident se dogodio u subotu, dva sata posle ponoći, pošto je obezbeđenje "Magnuma" izbacilo iz prostorije kluba žandarma i njegove pijane drugove.
- Pravili su incidente i smetali ostalim gostima, pa smo ih udaljili bez upotrebe fizičke sile. Za nama je krenuo i deo radoznalih gostiju, a iz stanova susednih zgrada su izašli stanari. U toj gužvi žandarm se izdvojio, izvadio pištolj, repetirao i nekoliko minuta upirao u moje momke preteći da će ih sve pobiti. Potom je pucao, i to ne u vazduh nego u pravcu obezbeđenja i ostalih ljudi. Nastala je vriska, mnogi su pobegli i tek kada se gužva raščistila, video sam da niko nije pogođen - priča Lakićević.
Istražni sudija Opštinskog suda, kome je pripao ovaj slučaj, kaže da su pripadnici policije, na poziv, priveli žandarma i njegovo društvo, te da je on potom naložio da PU u Leskovcu ispita slučaj, uključujući i uzimanje parafinske rukavice, ali da povratnih informacija još nema.
Preuzeto:Blic

Нема коментара:

Постави коментар