субота, 3. октобар 2009.

Izbori


Leskovcu su pod hitno potrebni novi lokalni izbori jer ima gradonačelnika i njegovu vladajuću koaliciju koja zaposlenima u Javnim ustanovama i preduzećima, na ime plata, duguje 5 miliona evra“ istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare Demokratske stranke Srbije u Leskovcu.

„Probleme u javnim preduzećima treba rešavati sukcesivno, u svakom pojedinačno. To su veliki problemi sa kojima, očigledno naš gradonačelnik ne zna da se izbori, te ćemo ga mi pozvati u najskorije vreme da podnese ostavku. Stiče se utisak, da je Slobodan Kocić najnesposobniji gradonačelnik Leskovca do sada“ rekao je danas Aleksandar Pejčić, narodni poslanik ove stranke u Republičkom parlamentu.

On tvrdi da „umesto da gradonačelnik sprovodi najavljenu racionalizaciju, otvara nova radna mesta i zapošljava ljude u Vodovodu, Sportsko rekreacionom centru, a od juče, još jedan novi savetnik gradonačelnika je bivša direktorka Direkcije za urbanizam i izgradnju, iz redova G 17plus, Dragana Stošić, koja će“ kako navodi Pejčić, „primati platu od 80.000 dinara“.

„Kada je Slobodan Kocić došao na mesto gradonačelnika, obećao je da će imati samo jednog savetnika. To se veoma brzo promenilo. Najpre je imenovao koalicionog partnera iz PUPS-a za savetnika, zatim Milorada Mladenovića, svog šuraka, a sada i gospođu Stošić, koja će primati platu u visini zarada bar četiri radnika Narodnog pozorišta koji su pre manje od mesec dana proglašeni tehnološkim viškom“ podseća Pejčić.

On se osvrnuo i na zapošljavanje Gorana Cvetanovića, bivšeg gradonačelnika Leskovca, u Domu Zdravlja i istakao da je „ovde reč o političkom dogovoru između Demokratske stranke i Srpske radikalne stranke“.



„Dom Zdravlja u Leskovcu je kvota DS-a. Po nekoj analogiji, sada je sasvim moguće da u nekom budućem periodu očekujemo novu koaliciju na lokalnom nivou. Ovo zapošljenje je čist politički dogovor između Slobodana Kocića i Gorana Cvetanovića, to odgovorno tvrdim“ ,rekao je Pejčić.

Preuzeto:JUG Pres
Izgleda da je DSS dosau u sukob sa radikalma pa protura price a bi se opravdao

Нема коментара:

Постави коментар